Blogger Backgrounds

2 September 2011

kawan.. :)

salam u olls^hamboi kemain u olls k^
hahaha...yus, yus,,bile la ko nk sirius!!!
ok2...one two three...sirius ni*dahi bkerut, muke blur-2*

sesuai la ngn entri aku kali ni...first!!! MAAPKAN AKU second~~TERIMA KASIH

ok lets begin with first!!!
MAAPKAN AKU KAWAN
statement atas ni xde kaitan eh,antara yg hidup mahupun yg telah mati*ayat da bese dgr* padahal mmg ade kene mgena un ngn seseorg! seseorg? ok! aku xnk mention sape2 tpi bnde ni scre general rule ok?*ha!!amek ko penangan blaja LAW..masok la aku bab-2 law-2 ni...teringat MADAM OMI!!! huuuu~~babay madam kiut cgt!hahaha...aku dah lari tajuk dah ni...ha! skg ni la kn..aku minx maap sgt2 la kat kawan2 aku...ye la kn kn kn skg raye!!^^ni la die org melayu, time raye baru nk minx maap^^..it ok la der...entah tbe2 hati ni rase cam sayuuuuuuu~~ ohhooooiiiii~senyum lah-2 ahai cek mek molek!! ha! baguih la lagu tu~ kalo nk pk kn balik en,,,

***********************************************************************************

rewind balik zaman muda2

sek. rendah~
-first, aku ni mmg sng nk lupe bnde2 ni..enth la..dulu kecik2 slalu makan semut kot?aha!! ape yg aku ingt kn...aku dak debab..muka bulat,,pipi bulat,,badan pun bulat la meyh...haiyaaa...comey la kn...nk wat camne...
 - yg lain2..pling aku igt, aku kawan la ngn sorg kawan aku ni..mh aku tunjuk kn pic die nk x?

haaaa~~ni la die...comey kn...time aku skolah rendah...family die byk tlg aku...maksd aku, abg-2 die slalu anta n jemput aku ngn nisa ni(fakhrunnisa) balik tuisyen malam2..yela, kdg-2 kiteorg naik basikalg skola time malam-2 abg die follow dri belakang~betapa bestnye ade seorang abg yg begitu perihatin ye....untung la awokk..~huu...
-selain tue, rmi lagi yg aku kenal...ni aku knl time sekolah rendah..ade yg aku knl dri aku kecik ag..alaaa main polis enti, main galah panjang same2, main guli la , main layang-2..name die suraya binti samin,  
hmmm...lame la ta dgrcite kawan aku sorg ni.... aku rindu ko AYA(suraya)..

sekolah menengah
- ok first, aku dapat sekolah SAMTTAJ kat shah alam..skola asrama la kn..dok kat asrama mmg hobi aku un 
-SANYNN
s:SAFINAH
a:AFIFAH
n:NADIA
y:YUSLIZAR
n:NUR IZATI
n:NUR LIYANA
ok??inilah name kami..yg di reka secara ta sengaja oleh YUS comey *yg penting trademark comey tuh mmg dri sejak azali lagi ok? jgn salahkan ibu mgandung!!!pic mereka ade meta deh,...

teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 

mksdnye, gmbr lambt nk mampus loading nye..haiya!!!! ini berukband b.band kalah siput bhabi khinzir..hahaha..alahai naseb...
ok2..proceed je la k?

skg ni!!! aku blaja kat KOLEJ PEREMPUAN PROFESIONAL MARA(KPM)*banyak betul typing error aku en?hahaha macam x boleh LIQUID plak en...aha!!  wah!!!
-1stly, aku nk cite pasal bilik lame la....C206!!ahli lame terdiri daripada+tapayah nak formal sgt la yus+
AIN AFIQAH, AKU, ZAFIRAH, FETTY...ni 3sem kami bsame
then..change new roomate plak..consists of AKU,ZAFIRAH,AFAH,ADHA~~sempat 1sem saje
n now n forever yoes~~#tapayah nk over sgt la kn,#
FANI,K.MAI, QILA, EBA n AKU...huuu 5orela plop 1 bilik, memme riuh rendah la kn?

kawan2 sume~:::::
aku nk pengumuman penting ni....AKU SAYANG KORANG SGT2..TPI, SKG NI AKU nk MOHON MAAF LA kn kn kn kn..SELAMAT HARI RAYA KAWAN2..huuuu

maaf sekiranye aku xleh nk igt kwn2 aku semuanye..mgkin ade yg igt kt aku, tpi aku yg lupe..bukan lupe..aku ni ha!cepat ilang igtan sket...yup..i really2 solly maaa~~

2ndly is ++++++++TQ KAWAN++++++++++
hohohohoholickssssssssss
tbe2 haus!!!puasa la!!!! aip!!babap ti, ne ade poce lagi la...da RAYE!! hoyea!! ha...ta payah nk hoyeah sgt la kn,,,ti kt kolej,,aku nk ko ganti poce!!!!hhahahah.. hambek kaw....jimat sikit!!!huuu
tQ kpd semua kawan2 aku,,yg banyak bg sokongan, dorongan, segala-galanya la kn...camne eh aku nk bls.??? mmg ta xtaw bile la kn...huuu

aku pernah jatuh tersungkur,jatuh berderai,jatuh di himpap tangga*perumpamaan je k*....
tpi KO tetap ade ngn aku....ni la kawan aku satu2nye yg selalu ade ngn aku...




ni la die!!! ROZIADATUL AKMA BINTI ROSHAIDI~~
dok dekat jugk ngn uma aku... beb, aku sayang ko..ko buat aku hidup balik la setelah ape yg aku dah lalui..
aku taw aku ta sorg2 nk lalui sume ni...TQ sooo much la...
n xlupe jugak..ex-roomate aku..FETTY LIYANA MASOOD..she hold my big secret ever!!wah..bunyi cam die simpan kn duit 1juta aku je kn kn?no la ....

ni la die fetty...


 ok??sorry la pic kwn2 yg len..ta masok, nti i masok kn ye kamu kamu kamu.. jgn marah ye awok awok awok...huuuu ta comey nti~~ngeee

aku nk say something ni~!@#$%$%^&&

kawan, nti kalo ko dah bjaya, jgn lupe kat aku...
nti kalo ko nmpk aku kat mane2 tegor la aku...
bile ko rase ko nk aku ngn ko tok dgr cite ko, dtg la kat aku..aku sentiase ade utk ko
bile ko perlukn 1peluk kn, dtg la kt aku, aku akn peluk ko,,n klo ko nk tompang bahu aku tok nanges, aku sedia hulurkan...huuuu...
yg penting bile aku berdiri di khalayak rmi...aku nk ko bngge myatakan..wey~tu kawan aku la..
keep in touch ye kawan2..(:

______________________________ikhlas dr YUS COMEY_________________________________ 

2 comments:

DIEDA said...

Yus Comeyyyyy ? ewahh kaka <3

Yuslizar said...

ngaku ke tidak ? ? huhuuu