Blogger Backgrounds

7 January 2012

hey hey tepi sikit !

salam readers semua !

Eh , kome ! ha , kau la yang dok jengah blog aku ni , thanks eh sebab sudi singgah#hee#
aku ni dah pagi-pagi buta , mula lah nak melalut kan ,
bese la tu , hey , sape tido awal ? sape huh ? cepat angkat tangan ! aku nak nengok sikit muka die !
er er , hehehe .

aku tak tahu nak buat ape sekarang ni , disebabkan mate segar bugar macam mate ikan kembung kat pasar pagi ! seriously , ape yang aku rase sekarang adalah tahap kebosanan yang keterlampauan , haish ! penat aku tunggu ari senin wey , tak sabor nak belaja , alololo ~#ngade!#

sem last ni , aku tak join SOC, then aku pun register macam budak biasa , dah jadi orang biasa ! dan aku berasa sangat kekok sebab before this , everything happen , i will know , then masok je sem ni , terasa weird sikit la , but . . i will try to be exactly like student biasa aje ! huuu#ok sedih#

mungkin disebabkan minat aku yang terlalu mendalam terhadap aktivit kolej then aku rase macam nak join aje semua ok ? never mind la , YUS , bagi la peluang kat budak - budak lain plak , asyik muka aku je kan ?
hey hey , suka hati aku la#hehe#

bila da dapat masok bilik aje boring , kua bilik je boring , aku sampai taktaw nak buat menda dah ni , hehe nak g jalan-jalan , driver takde! #macam nak cari sugar daddy la plak #

aku merindui budak-budak bilik lame aku , fani , eba , k.mai , qila . wei , serious , rindu hangpa sume , sampai semua benda aku ingat , pasni slalu kite 1 bilik buat ape , pasni ape , nak tumpah airmata aku rase , hehe . . bilik kali ni , okay , sebab aku kenal budak-budak nye , tpi , biasa la dah dorang satu geng kat dalam bilik , aku plak sorang-sorang, terasa agak janggal la kat situ , , cik qilaaaa balik la cepat , shian kat cik yus ni . :(


disebalik rindu kat dorang , aku rindu jugak dekat adek-adek angkat aku , hehe . tadi petang dah lepak bilik dieda , malam tdi kat cafe dah terserempak ngn pais , 1 je yang kurang , napie takde kat depan mate, then setiap malam aku nampak bulan , rindu kaw la adek , :(

rasa macam sampai sini aje aku nak coret kan , pssst , aku macam nak tgk cite la plak . heee :)
sayonara !

4 comments:

acha tasha said...

sabar la yus...stiap pertemuan pasti ade perpisahan...

mish yana said...

yus.. next week jgn balek umh k.. kte p merayau 1 melake.. syesly ak nk jumpe korg... p $$ xde n td plak kne jage haiqal... huwwmmm.. insyaALLAH.. next week kte jumpe.. =) <3

Yuslizar said...

tasha ::: hehe itu pasti ! rindu ko

yana ::: ok dear , pape text yus je

farny said...

missss you tooo, yuss....i'm really miss our precious time together with all of you..... eventhough our friendship separate with the place, i hope our heart as friend would not separate forever and ever....#english brokentak..hahaha..sorrylaryer#