Blogger Backgrounds

5 January 2012

melaka

salam readers ,
hey you all sehad tak ?

aku harap korang sume sehad-sehad belaka ok ?
takmo sakit-sakit yedak .
huuu

psssst ,
now , currently at MELAKA you , heee
finally safely reach college ,

tadi pagi la kan before aku nak bertolak , yang penting aku tido awal la jugak .
then , aku bagun pun awal. hurmm , dalam pukul 4 pagi tak boleh nak tido . tak taw nape , maybe nerves kot sebab nak balik kolej dah.

ok la , aku pun tengok-tengok barang sama ada yang tertinggal ke tak , sume dah packing , aku pun bertolak dari rumah dalam pukul 9.30 pgi sampai kolej dalam 11.30pg jugakkkk
selamat sampai , terus pergi admin hostel , macam nak check in la kan . tak pepasal kena bebel la kejap dengan akak admin hostel , haishhh#naseb baik aku ni jenis yang sabar#

kemas-kemas-kemas , dah siap . ape lagi , aku pun tido . . hahah , penagan tak dapat tido , dapat katil kolej syok plak tido cecah la pukul 6petang kaw . haish , !

bagun-bagun , mandi . then lapar ! tak makan dari pagi , huuu . turun cafe , order makanan, :)
turun dengan roomate baru :)

ni je kot perjalanan hidup aku hari ni . .

see soon , :)

2 comments:

farny said...

kirim sayang dekat roomate bawu taw..taw.. :)

Yuslizar said...

hehehe , shian yus , sorang-sorang je minggu ni , cik qila takde :(