Blogger Backgrounds

9 December 2011

ini lah masa nyaaaa

salam readers ,

yeahhh , semester break , even 1 month only , just feel happy bile di samping family ,
yup , btol btol btol .*ade aku kesah* haaaa

college start cuti , 25 nov ,*if not mistaken* then , aku un berpusu-pusu untuk balik ke rumah
ceyhhhh . . padahal my beloved father jemput i u , pakai jemput segala la kamu ni yus , ##uppppss , sorry ehh ehh , ni first time OK , slalu balik sendiri , disebabkan la , HOSTEL tchenta i tue , nk di buat as HOMESTAY , then , can not just let the things is inside the room, but then , admin provided the space for the rest who are stay very very far la , as an example la kn , to make it clear , PASIR MAS , eh eh kelatan 2 , huuu*act , teringat roomate*

whatever it is , aku dapat dok hostel lagi tok next sem OK , thanks GOD , even ade la ORG ckp i ni x layak kn , even though i ni MANTAN MPP , haishhhh . . sabar yus , sabar . . heee . . tape la kak , saya taw akak mmg ta puas hati ngn saya dri dulu , SORRY ye kakkkkkk *u* .heee .
ari jumaat 2 jalan JAM gile gile gile dan sgt2 la gile weyhhh .
ape2 un , selamat sampai uma jugak petang 2 , KL -MELAKA , 2 jam je un , disebabkan JAM 2 , sampai lewat 1 jam u . .

selang bape ari kat uma je , aku balik melaka balik , sebab join aktiviti kolej , yeahhh itu dia . . aku un tataw nape montot aku ni susa nk lekat kat uma , heee . . kaki merayau la jugak . .
ari isnin nye 2 , tido uma kak fiza*akk cafe kolej aku* . . tido ngn fini time 2 , huuuu . .
selasa pagi 2 plak , k.fiza anta sampai KPM , aku un tggu la basssssssss utk g ke PD u , port dikson la namanye , GLORY BEACH RESORT . . 4hari 3 malam dengan percuma ! ! TQ la KPM . . i lebiu . . huuu

pejam celik pejam celik kat resort 2 , da cukup ari kite org nye progrm un tamat , i da g KURSUS ASAS KEUSAHAWANAN. . ko ade ? heee . sir HELMI said that kami adelah pelajar yang bertuah , n sgp berkorban cuti sem , semata2 nk g kursus ni , huuuu . . bangga i ,

jumaat balik uma cam bese ,sabtu tue , adik shayang i *dieda* ajak kua ,tpi . .  aku ta janji , sbb jumaat 2 mmg smpi malam kat uma , dgn ujan2 nye , aku un tertido sampai tlupa nk bls msg dieda. . adekkkkk
sowieee sgt ,hmmm , siyes , akk rase bersalah smpai skg , , nti ade mase , kn kn , akk turun perak plak eh eh eh ,huuuu . .bermula la rutin hari aku kat uma , cam bese la kn , ni un baru je dpt nk online , heeee . .bile da start online , tgn mule la nk bkk Fb , then , tgk kawan2 sume , . .OMG , miss them gilerrrr
entah la , kdg2 kn , sedih , kdg2 sayu , ape2 un , kite still boleh keep in touch . .:) jgn lupe saye yeeeee

OK STOP IT , aku xnk ckp pasal KAWAN , sbb nti aku emo dohh , emo sgt , sampai leh nanges ta henti2 *ok tipuu* huuu . . heee , kat uma , kn , aku memang la jarang nk angkat tepon ke pe ke , sbb nothing to do with handphone , n sometimes , aku un lupa aku letak ne , heee . . bukan ta nk hp , mgkin aku un ta msg sape2 sgt , so , aku xdela nk heran sgt kn , , heee . .

sekarang ni , just sgt2 bharap surat tawaran dri kolej dtg , invite akku jadi SOC , please eh , really hope for it ,sampai kan sir zul da pggil aku da ,
            sir: yus  , awak nk lagi ke jadi SOC ni ?
            aku : eh , serious sir , nak nak
            sir: awak da bape kali jadi SOC ni yus ?
            aku : baru 2 kali sir . .
            sir: alaa , awak bagi je peluang kat org lain plak .
            aku :*muke mgharap , mate bkace2* emmm , tape la sir , sir cari la org lain dulu , nti klo xde org                          nk jadi , saye dgn rela hati tok jadi SOC ,

haissshhhh , sir  . . percaya la , saye nk sgt jadi SOCni , heeee . . sumpah ! ! rindu gile nk ORIENTED bdk2 baru , . . huuuu

aku rase , mate macam xnk tido , ni la die penangan taip kat belog ni  . .  macam2 la aku nk luah kan ,
sorry ye sayangggg . . aku ade kaw je tok luahkan segala-galanyeeee
sampai sini je la dulu ceritera cinta saya . . 
ade mase lagi kite CELOTEH.PANJANG.OK?

1 comments:

DIEDA said...

Heuu , sokayy kak :D HAHA . Ehh kaka SoC ! omomo xD