Blogger Backgrounds

20 December 2011

Nurul Natasha Omar ,

salam readers , :)

tengahari ni en , aku terpanggil untuk buat 1post pasal kawan aku sorang ini , serba sedikit , eh banyak-banyak yang aku taw pasal die ni , heee . . even aku baru kenal die early 2010 , sebab satu kelas je pun , nope ! sebab takdir nak temukan kamiiii :)

yang aku tahu------->

Nurul Natasha Omar ,
Tinggal dekat sangat dengan Perigi Hang Tuah , depan je Traffic light , nampak uma die , kat Melaka
Lahir bulan November ,4hb .
Sekarang tengah praktikal satu tempat keje ngan ayah die , Syrikat Air Berhad , Melaka .*eh*
Seorang yang pendiam kalau ta kenal betol-betol , bile da kenal , peramah sangat-sangat orang nye nye ,
Seorang yang tak suke wane PINK , sebab penah pengsan bile tengok wane tuh ,#sekarang tak lagi#
Sangat-sangat KUAT , heee , ,#bile die cubit ,uihhhhh#
Dulu amek Bisnes Program kat KPM , then sem2 die tukar Account , :)
Tak suka Bihunnn # sebab pernah muntah atas bihunn tuh#
Pendam rase dan sangat-sangat penyabar ! ta pernah putus ase !
Pergi kelas , kekadang pakai motor , kekadang pakai kete !
Die ni , bile bawak kete , mak aiiihhh#boleh tahan sape nak race ngan die#

heee~~ manyak maa , lihat lah , betapa aku mengenali ko tasha ! heee ,

sekarang aku tahu ko ade masalah kesihatan sha , aku taw nanti ko mungkin akan lupe sape aku ,
ape-ape pun , aku nak ko tahu sha , antara AKU dan KAU , pernah terjalin sebuah ikatan SAHABAT ,
biar ape pun yang akan berlaku nanti , aku akan sentiasa berada di belakang kau , semua orang sayang kau tasha , aku taw ,even kau kate kau kuat sebenarnye kau nak tutup , rase takot kau , kau nak tutup rase sedih kiteorang sume , aku tahu kau sangat memerlukan seseorang untuk berada di sisi kau ,
tapi tasha , siapa lah kite untuk mengharap sesuatu yang bukan milik kite ,
aku harap kau akan tabah menghadapi semua dugaan ini ! sebab kau TERPILIH ,hmm

tasha ,
bile kau bagi tau aku , kau ade mase lagi 2 tahun , tak bermakne bende itu PASTI kn ? bukan aku nak kau nafi kan ape yang doktor tu cakap , tapi . . aku tak nak kau rushing untuk buat semua orang happy , aku nampak tu ,.
kau sangat-sangat gembira bila kawan-kawan kau gembire , sebab luka kau xde sape yang tahu ,

tasha ,
next sem kau akan jumpe aku lagi kan kan , itu pun sebab adek kau #eba# masok kat kolej en ,
aku mintak maaf sangat-sangat sebab ade 1 hari tue , aku buat kau kecik hati sebab memang ko kate nak tepon hari jumaat , tapi aku tak angkat , maaf sangat-sangat :)

sepanjang semester yang lepas kan , banyak sangat kenangan yang kite ukir , , bersama kawan-kawan yang lain , antaranye ------>

kau jadi SOC sesi jul-dis2011
kite ade kelua bertiga dengan #aku , kau , mahira#
kau jadi urus setia untuk KASUKMA ,malam sebelum tue , kite kua #kau , aku , eba ,am#
kite dengan kawan-kawan yang lain buka puase same2#dekat alai#
kite pergi rombongan cik kiah , beraya sakan , dari MELAKA-MANTIN-SEMENYIH-TUN HUSSIEN ONN-MELAKA balik , heee . .
kau ajak kua g tengok PANTAI#dekat padang temu#
aku dah tido rumah kau .
kite overnite same-same#aku , kau , fani , eba , qila#
emmm, kau slalu tido hostel jugak ,
kite sambut besday fani ,#dekat klebang#

aku rase banyak lagi yang aku nak cerite , heee . .
aku tak takut kalo kau lupe kan aku ., sebab aku akan sentiase ingatkan kau yang aku sayang dekat kau !
TASHA ! ! ! sayang kau sangat-sangat ,##

nak taw sape die ? die in relationship dekat aku dekat FB , heee
bawah ni , aku upload pic die eh . .





2 comments:

acha tasha said...

terharu aku bace post ko nie yus....thanks...memang mase yang aku ade 2 tahun...tp tu kate orang...Allah ta kate pape pun kan...so boley jadi aku ade byk mase atau singkat je mase aku lagi kat dunia ni...Allahua'lam

farny said...

aku pun ter haru bace entry ko, cik yus.....

---> Tasha: aku tahu, ko perlu mase untuk semua tue...nak egat setiap kenangan...tapi, take ur time, ya...kitaorang support ko sentiasa, ingat tue...

---> Cik yus: namo sedih-sedih yer... fany tahu, kalau fany berada kat tempat cik yus pun fany akan sedey gak...egat tak duly, yang fany penah luahkan perasaan fany kat yus pasal tasha tue...kita same-same sedey kan tym tue....tapi fany percaya, Allah menguji umatnya..Umpama, pokok kaktus...lama kelamaan, kaktus mengeluarkan sekuntum bunga yang cantik kan....(uh, sebak jap)

oke, cik yus:..chayang, cik yus..ketat2..:)